igel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

igel

  • kaayaan di mana ngobah-ngobahkeun badan.
  • Dina panggung biasana nu nyanyi kudu bari bisa igel.


Tingkatan basa[édit]

  • igel : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.