igel-igelan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

igel-igelan

  • kecap pagawéan keur ngobahkeun awak bari sering.
  • Budak meni igel-igelan lamun geus ngadéngé sora gamelan.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.