Lompat ke isi

iteuk

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

iteuk

  • parabot paranti nahan awak waktu leumpang supaya teu labuh.
  • Abah kamana-mana tos nganggo iteuk kanggo mapah.
  • Siga Bung Karno nu mamawa iteuk unggal pidato, padahal mah jagjag kénéh.

Tingkatan basa[édit]

  • iteuk: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.