jadug

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jadug

  • hiji kecap nu hartina ringkesan tina kecap "jagjag lamun jadi gegedug"
  • Budak jaman ayeuna loba nu teu apal ringkesan salah sahijina jadug.
  • Jadug salah sahiji kecap nu tara dipaké dina kahirupan sapopoé.

Tingkatan basa[édit]

  • jadug : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.