jalantah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jalantah

  • ngaran sésa minyak urut gurang-goreng
  • Minyak jalantah teu meunang dipiceun sembarangan.
  • Goréngan biasana make minyak jalantah matak kadé tong jajan sembarangan.

Tingkatan basa[édit]

  • jalantah : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.