jalingeur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jalingeur

  • dibasakeun kana kembang jaat; 2. linghas
  • Jalingeur sok dijieun sayur.

Tingkatan basa[édit]

  • jalingeur: basa loma
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.


Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

jalingeur

  • dibasakeun kana linghas
  • Budak bangor jalingeur pisan, teu bisa dicaram!

Tingkatan basa[édit]

  • jalingeur: basa loma
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.