jalu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jalu

  • kecap nu umumna dipaké keur méré ciri sato lalakina
  • Sababaraha hiji manuk jalu lamun keur usum kawin sok loba ngahéot.
  • Hayam jalu nu alus biasana dijadikeun aduan di lapang.

Tingkatan basa[édit]

  • jalu : basa kasar
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.