jamban

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jamban

(file)
  • lemesna pamandian, pacilingan, kamar mandi, tampian; tingkatan bak.
  • Bu, idin ka jamban sakedap.
  • Punten badé naros, ari jamban palih mana?

Tingkatan basa[édit]

  • Jamban: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.