jambu batu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jambu batu

(file)
  • salah sahiji jinis jambu nu buahna baruleud ku sabab teuas jeung atah, boga siki laleutik di jerona; ngaran lainna nyaéta jambu kulutuk.
  • Mang Toto nuju ngala jambu batu ka kebon.
  • Jambu batu nu geus asak pisan kudu geura diala, bisi ku kalong.

Tingkatan basa[édit]

  • Jambu Batu: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.