jarang

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

jarang

  • nuduhkeun kana kaayaan anu langka.
  • Keur situasi mimiti pandemi masker téh jarang pisan nu ngajual.
  • Si Budi jarang asup sakola lantaran kudu mantuan indungna nyawah.

Tingkatan basa[édit]

  • jarang : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.