jenggut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jenggut

  • pagawéan narik buuk tina hulu, boh hulu batur atawa hulu sorangan.
  • Awéwé mun gelut sok silih jenggut buuk.
  • Paséa jeung jelema teu boga mah ibaratna silih jengggut jeung nu gundul.

Tingkatan basa[édit]

  • jenggut: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.