jieun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jieun

  • kagiatan keur ngolah sahiji jeung sababaraha bahan jadi rupa barang.
  • Geura jieun tarigu téh pikeun bisa dahar kuéh di imah.
  • Bapa mah jelemana teu bisa cicing sok barang jieun rupa-rupa rotan tepi ka bisa dijual.

Tingkatan basa[édit]

  • jieun : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.