jiwel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

jiwel

  • pagawéan bu dibasakeun kana metot ceuli bari dipurilitkeun
  • Bakating keuheul, budak nu bangor pisan dijiwel.
  • Nu bangor dipapay dijiwelan hiji-hiji.

Tingkatan basa[édit]

  • jiwel: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.