jojodog

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

jojodog

  • hiji benda paranti ngaganjel birit dina waktu urang nagog.
  • Di lembur ditu geus kasohor wargana sok nyieun jojodog paranti gawé pikeun henteu cangkeul.
  • Punten pangmawakeun jojodog ka pawon paranti diuk masak hareupeun hawu.

Tingkatan basa[édit]

  • jojodog : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.