jujur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

jujur

  • ngalaksanakeun kapercayaan dina perkara nu bener, henteu basilat, henteu salingkuh.
  • Jaman ayeuna manggihan jelema jujur dina perkara duit kacida héséna.
  • Budak téh kudu dididik jujur pikeun jadi jelema nu amanah.

Tingkatan basa[édit]

  • jujur : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.