kabeungharan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kabeungharan

  • kaboga pédah beunghar.
  • Kabeungharanna teu sakur boga sawah sababaraha tumbak, anjeunna boga imah gedé di hareupeun alun-alun désa
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.