kabinét

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kabinét

(file)
  • ukuran potrét 12 × 18 séntiméter.
  • kantor kapala nagara jeung pagawéna.
  • déwan mentri.
  • Kabinét éta teu kungsi lila dibubarkeun ku Présidén.
  • Teu disangka manéhna asup kana kabinét.

Tingkatan basa[édit]

  • kabinét : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.