kaboloksokan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Citakan:émbohan ka-an

  1. Ngomongkeun rusiah teu kahaja;
  2. Loba teuing ngaluarkeun duit atawa banda.

Conto[édit]

  • Reuh kaboloksokan ngasupkeun uyah, éta sayur mani pangsét.