kami

Ti Wiktionary
Luncat ka: pituduh, sungsi

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

kami

  • kecap gaganti pihak kahiji tunggal, dipaké nalika nyarita jeung jalma nu geus dalit pisan.

Sinonim

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

kami

  • kecap gaganti pihak kahiji jamak.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjemahan