kanajisan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kanajisan

  • beunang ku najis.
  • Mun calana manéh digégél tur dilepéh ku anjing, tandana calana manéh kanajisan
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.