kapan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

kapan

  1. kecap nu hartina méh sarua jeung nya tapi leuwih anteb dina mastikeun perkarana;
    kapan ayeuna mah urang rék dahar heula.