Lompat ke isi

karéés

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

karéés

  • bagian walungan anu déétna sarta dasarna cadas, lamun ditincak sok leueur.
  • Ulin ka walungan mah kudu maké sapatu, supaya teu tisoledat lamun beunang kana karéés.
  • Loba nu cilaka di walungan éta kusabab loba batu karéés di jerona.

Tingkatan basa[édit]

  • karéés: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.