kategori

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kategori

  • babagian dina sistem klasifikasi (golongan, jinis pangkat, jeung sajabana).
  • Singa jeung maung asup kana kategori ucing gedé.
  • Rina asup kana Kategori Pinunjul Pangalusna dina pasanggiri kamari.

Tingkatan basa[édit]

  • kategori : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]