kekeb

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • tutup

dikekeb,ditutup rapet sangkan hawa panas di jero teu kaluar.

pariuk manggih kekeb,wanoja anu boga rupa joré meunang jodo lalaki anu joré ogé.