kentel

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kentel

  • dalit.
  • cai anu loba teuing campuranna.
  • Cét éta tambahan deui cai sangkan henteu kentel teuing.
  • Susu kentel manis biasana dijual di warung-warung.

Tingkatan basa[édit]

  • kentel : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.