kenyod

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kenyod

  • kaayaan anu kenyéd pisan, siga kulit aki-aki jeung nini-nini nu karenyod
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.