keom

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

keom

  • hartina senyum dikulum alatan hayang seuri (ku ayana hal nu pikalucueun).