Lompat ke isi

kerik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

kerik

  • ngaratakeun atawa ngabéréskeun nanaon ti luar supaya leuwih rapih.
  • Halis mah teu kudu dikerik gé geus alus ti dituna.
  • Cing pang kerik keun ieu janggot nepi rada ipis saeutik.

Tingkatan basa[édit]

  • kerik: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.