kirisik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kirisik

  1. awi kirisik (Bambusa multiplex); awi anu laleutik, ngarungkun, siga saréngséng haur. Aya nu warnana konéng aya ogé nu warnana héjo.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.