koropak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

koropak

  1. [[]]
  • wadah kotak (ilaharba tina kai) nu dipaké ngawadahan sabangsaning tulisan;
    • kotak pikeun ngawadahan surat, ilaharna diteundeun di buruan hareupeun imah, nyadiaan tukang pos nu rék mikeun surat
    • jaman baheula dipaké ngawadahan naskah-naskah, ukuranana diluyukeun jeung ukuran lambaran naskahna nu ilaharna dijieun tina lontar, jeung sajabana. Kiwari, istilah ieu ogé dilarapkeun dina widang komputer, nujul kana naon anu dina basa Inggris disebut file.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan