kosmetik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Indonésia

Open book 01.svg Kecap banda

kosmetik

  1. alat-alat pikeun ngageulis, sabangsa bedak, lipensetip, minyak buuk, jsb.

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan