kotor

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

kotor

  • henteu beresih, loba runtah, jeung sajabana.
  • Imahna mani kotor pisan ditingali ti dieu mah.
  • Baju Adé kotor pisan lantaran geus ulin di sawah.

Tingkatan basa[édit]

  • kotor : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]