kritik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

kritik

  • tanggapan ngeunaan hadé goréngna hiji karya, pamadegan, jeung sajabana.
  • Kritik ti batur nyababkeun Agus beuki rajin nyieun karya anu leuwih alus.
  • Ulah sieun nepikeun kritik di dieu.

Tingkatan basa[édit]

  • kritik : basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]