léngkah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

léngkah

  • hiji kecap anu nuduhkeun pagawéan nangtungkeun suku anu sabeulah ka hareup bari anu sabeulahna deui ka tukang.
  • Unggal léngkah urang diperhatikeun matakna kade dina laku lampah.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.