labél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

labél

  1. keretas anu biasana ditempel dina barang atawa produk, nu dijadikeun inpormasi produk pikeun rega, ukuran, ngaran.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.