labu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

labu

  1. ngaran salahsahiji tutuwuhan ngarambat nu mangrupakeun bubuahan. Wangunna buleud, nu eusina siga bonténg suri.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.