lagedu

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

lagedu

  1. salah sahiji kecap sifat dibasakeun kana warna kulit jelema nu hideung jeung belewuk, sok disebut ogé legedu.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.