lahan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lahan

  • ngaran saluwuk taneuh nu dikebonan.
  • Lahan dina imah kosong biasana sok dieusian ku mahluk sejen.
  • Pa Lurah jeung warga di pengkolan keur ngabenerkeun lahan ti isuk tepi ka siang.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.