lahir

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

lahir

  • babar atawa kaluar tina kandungan.
  • raga atawa jisim jeung jirim anu katempo ku mata.
  • Budak si Dudi cenah mah geus lahir.
  • Urang silih hampura lahir jeung batin.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.