lalampahan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

lalampahan

  • kecap pagawéan turunan tina lampah
  • Bapa nu dagang kasur ti kamari lalampahan kaditu-kadieu sabab can aya nu meuli.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.