lalawora

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

lalawora

  • kaayaan anu sipatna keur gagabah ahirna sok matak cilaka.
  • Ulah lalawora lamun keur aya di gunung pikeun kasalametan.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.