laleur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

laleur

  • ngaran sato leutik nu bisa ngapung sagedé kacang, boga suku tilu pasang, sapasang suku hareup minangka leungeunna sok dipaké rumpu-rampa, jangjangna sapasang, jaba hiberna kamana-mendi jeung eunteupna di mana baé.
  • Lamun manggih laleur keur eunteup dina inuman kudu geura dianclomkeun pikeun sayap sabeulahna mawa mangpaat.
  • Dina pamiceunan runtah sok loba laleur hiber.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.