leungeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

leungeun

(file)
  • salah sahiji babagian badan jelema ti semet kélék nepi ka ramo, pikeun nulis, nyokot, ngala, jeung sajabana.
  • Ulah dahar maké leungeun kénca atauh, pamali!
  • Si Didi mah nulisna make leungeun kénca.

Tingkatan basa[édit]

  • leungeun: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.