Lompat ke isi

lontar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

lontar

  • sabangsa kiray atawa pakakas paragi nulis zaman baheula.
  • Kuring nyobaan nulis dina daun lontar.
  • Mang ujang keur ngala daun lontar.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.