maén

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

maén

  • pagawéan bareng babaturan séjén keur meunangkeun naon baé, ulin.
  1. ngamaénkeun: ngulinkeun.
  2. pamaénan: tukang maén.
  3. pangmaénan: tempat maén.
  • Si Ujang téh lalawora teuing, cenah keur diajar kalah ka maén ka réntal PS.
  • Teu weleh Ujang ngamaénkeun gim bola jeung babaturanna.

Tingkatan basa[édit]

  • maén: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.