madat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

madat

  • apiun atawa opium anu geus dikokolakeun tur siap diisep atawa dipaké jadi udud.
  • Beungeutna semu beureum sanggeus kapanggih madat di tukangeun imah Pa RT.
  • Miboga jeung maké madat hartina ngalawan hukum.

Tingkata basa[édit]

  • madat: Serapan basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.