majelis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

majelis

  • nuduhkeun kana kumpulan atawa tempat ngumpul nu di antarana aya tempat dewan.
  • Bapa meni bingah bisa diuk dina korsi majelis basa tadi di masigit.
  • Lamun boga hiji perkara kudu dimusyawarahkeun jeung pingpinan majelis sabab urang aya dina anggota masigit.

Tingkatan basa[édit]

  • majelis : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.