mancung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

mancung

  • istilah kana nuduhkeun irung anu mancung ka hareup bari gede siga urang Arab atawa urang Barat.
  • Rudi boga irung nu mancung lamun ditempo ti gigir méncos pisan.
  • Ani irungna mancung anu lamun dikacasoca teu matak morosot ka handap.

Tingkatan basa[édit]

  • mancung : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.