mangpaat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

mangpaat

  • hartina boga hasil ogé aya guna.
  • Parasétamol boga loba mangpaat jang rerep panas atawa ngurangan nyeri.
  • Jadi jelema kudu méré mangpaat ka umat jang bekel lamun geus ninggalkeun alam dunya.

Tingkatan basa[édit]

  • mangpaat : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.