manusa

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

manusa

  • mahluk hirup nyaéta jelema nu hirupna maké akal jeung pikiran bener.
  • Ceuk Rosul cenah jadi manusa kudu bisa méré mangpaat ka umat.
  • Lamun hayang jadi manusa nu bener urang kudu daék diajar sing bener.

Tingkatan basa[édit]

  • manusa : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.